personal-nov-16

Vår personal

Maria

Maria

Ägare

Maria är vår drivna och spralliga ägare och grundare av Xtreme Beauty. Hon har alltid ett leende på läpparna och hennes mål är att ha välutbildad personal som ska ta väl hand om dig!
Maria är i grunden nagelterapeut och håller i nagelutbildningarna hos oss. Maria har ett internationellt lärardiplom som ger henne rätten att utbilda nagelterapeuter i hela världen.
Till Maria kan du även gå för brasiliansk vaxning eller varför inte en kosmetisk tatuering, där hon har flera års erfarenhet.

Angelica

Angelica

Salongsansvarig

Angelica är salongsansvarig och auktoriserad hud & spaterapeut med ca 6 års erfarenhet i branschen. Hon älskar allt som har med sitt jobb att göra – resultat, ompyssling och kundkontakten. Angelica vill alltid vara uppdaterad med det senaste inom hudvård och är specialiserad på avancerad hudvård – behandlingar som ger ett djupt och långvarigt resultat. Allt ifrån linjer/fasthet, pigmentförändringar, ärr och akne. Då hon själv haft stora problem med akne som ung, kan du känna dig trygg att gå till Angelica då hon vet vad hon pratar om och hittar alltid en snabb och bra lösning till dig som kund. Angelica gör många av behandlingarna på salongen t ex vaxning, massage, permanent fransuppböjning och såklart alla ansiktsbehandlingar.

Evelina

Evelina

Evelina är en väldigt glad och harmonisk frisör som älskar skapandet och frisyrutmaningar. Hon strävar alltid efter att du ska känna dig viktig och väl omhändertagen. Hon gillar att göra förändringar med både klipp och färg. Evelina är även utbildad nagelterapeut och gör bland annat nagelförlängningar i gelé. Hon är också diplomerad öronhåltagare och navelpiercare. Evelina är utbildad lärare inom fantasy Nails.

Linnea

Linnea

Linnea är vår lugna och konstnärliga frisör som alltid har kreativa idèer och som är lyhörd till dig som kund. Hon älskar hår & gör alltid sitt yttersta för att plocka fram det bästa i dig & ditt hår. Hon är även utbildad fransstylist och diplomerad öronhåltagare.

Emma

Emma

Emma är en sprallig frisör med öga för färg & form och som ger dig massor med energi. Med sin kompetens och kreativitet tillsammans med dina önskemål skapar hon den perfekta frisyren för just dig.
Emma är även utbildad fransstylist och permanent fransuppböjare.

Nadja

Nadja

Nadja har 16 års erfarenhet av frisöryrket och älskar att färga ditt hår. Hon brinner lite extra för alla moderna frihandstekniker som ger håret härliga effekter. Hennes mål är att du lämnar salongen med större självförtroende än när du kom in. Hon älskar hockey och matlagning.

Sandra

Sandra

Sandra är vår duktiga och flitiga receptionist som hjälper oss att hålla ordning i salongen.
Till Sandra kan du också komma för att färga dina fransar och bryn eller för vaxning.

Emma B

Emma B

Emma är vår duktiga trainee. Hon är väldigt noggrann och ser alltid till att du som kund blir nöjd med hennes jobb. Emma göra fransfärgning och plockar dina bryn så du får en perfektform. Hos Emma har du 10% rabatt på hennes frisörjobb och hennes jobb kan tatar lite längre tid än hos övriga frisörer.

Angelica J

Angelica är vår duktiga trainee. Hon är väldigt noggrann och ser alltid till att du som kund blir nöjd med hennes jobb. Angelica göra fransfärgning och plockar dina bryn så du får en perfektform. Hon vaxar dina ben med stadig hand. Hos Angelicahar du 10% rabatt på hennes frisörjobb.

Therese

Therese är våran nya nagelterapeut som gör dina naglar längre, vackrare och starkare. Hon älskar design och glitter. Therese gör frans och brynfärgningar och fransuppböjningar.

Sarah

Sarah är våran nya nagelterapeut som förlänger, gelelackar och förstärker dina egna naglar.
Hon älskar design och glitter. Ge henne fria händer och få läckraste naglarna.