kosmetisk-tatuering-1

Kosmetisk Tatuering

Micropigmentering

Permanent make-up gör att du kan se piggare och fräschare ut utan att använda make-up.
Du är redan klar på morgonen när du vaknar.

Arbetet utförs av en permanent make-up-enhet, som utvecklats av skandinavian skin. Dom tror att formeln för framgångsrik permanent make-up beror på fyra faktorer:

Enheten (teknik)
Nål (typ och struktur)
Färg (kvalitet)
Teknik (stabilitet och arbetssätt)

Permanent make-up ger ett idealiskt utseende för kvinnor som vill visa upp sitt bästa hela dagen.
Permanent makeup erbjuder en lösning för tunna ögonbryn, insjunkna ögon och tunna läppar.
Det gör det möjligt att reducera framträdande ärr, rekonstruktion av en bröstvårta, rekonstruktion och reparation av gomspalt.
Tekniken kan användas för att markera ögonen med eyeliner, för att skapa en fyllnadsffekt och skuggning av ögonbryn, avgränsning och fyllning av läppar, strior, etc.
Arbetet med Permanent make-up kräver användning av sterila och professionella verktyg, en vass engångsnål och inte minst viktigt, skickliga händer.

Vi gör Powder Brows, Ombre Powder brows och 3D bryn.

powder_fore powder_efter

Taffy

Innan alla TAFFY-behandlingar påbörjas hålls en kostnadsfri konsultation där terapeuten förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Om ni tar mediciner behöver terapeuten veta det då vissa mediciner kan till exempel påverka läkningen. Terapeuten går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har kunden möjlighet att få sina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör kunden framföra sina önskemål.

Ögonbryn

Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag.

När kunden är nöjd så appliceras bedövning, ca 45minuter senare kan behandlingen börja.Skulle kunden önska så kan självklart behandlingen utföras utan bedövning.

Terapeuten utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas.  Oftast tar själva behandlingen endast ca 20-30 minuter att utföra.

Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs.

Snygg-kosmetisk-tatuering Mindre-bra-kosmetisk-tatuering Mindre-bra-kosmetisk-tatuering-2

Eyeliner

Tekniken för TAFFY-eyeliner särskiljer sig från andra tekniker. Många kunder upplever vår teknik tryggare, mycket eftersom det inte involverar en maskin som vibrerar utan ett manuellt verktyg. Terapeuten för ner pigmentet nära ögonfransarna utan att skada fransarna eller dess hårsäckar. En tunn fin linje i den önskade färgen, som framhäver kundens ögonen, skapas på under en timme. Ofta får kunder höra att de ser piggare ut eftersom deras ögon upplevs som större.

eyeliner02 eyeliner01 eyeliner03

Checklista efter utförd behandling

Efter en TAFFY-behandling ska du  låta det behandlade området läka i lugn och ro. Det är viktigt att undvika området med fingrarna. Nedan följer några av eftervårdsråden.

  • Du ska inte röra det pigmenterade området och låta ev små skorpor få trilla av av sig själv.
  • Närmsta månaden efter behandling bör du undvika stark sol samt solarium, extrem kyla och hårda vindar.
  • Undvik att bada i pool eller bastu.

Allt för att få ett så bra och långvarigt resultat som möjligt. Alla kunder som får en TAFFY-behandling får med sig fullständigt skötselråd samt en pigmentsbeskrivning hem.

TAFFY-certifierade utövare följer alla lagar och riktlinjer som upprättats av Socialstyrelsen och Läkemedelsverket.

Priser

Kosmetisk tatuering bryn 3D stråteknik 4495:-
Kosmetisk tatuering Powder brows 4495:-
Kosmetisk tatuering Eyeliner uppe 3495:-
Kosmetisk tatuering Eyeliner uppe & nere 3995:-
Kosmetisk tatuering eyeliner skuggad 4700:-
Kosmetisk tatuering läppar 3900:-
Skalp pigmentering från 5000:-