massage-1

Klassisk massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Ta hand om dig och din kropp

Har du glömt bort den viktigaste personen i ditt liv? Du! Här på Xtreme Beauty anpassar vi våra massagebehandlingar helt efter dina behov. I ett inledande samtal kommer du och din terapeut överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv.  Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.  Hos oss är Du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag.

Priser

Axel- & nackmassage 15 min 250:-
Rygg inkl axlar & nacke 25 min 470:-
Rygg inkl axlar & nacke 50 min 720:-
Helkroppsmassage 80 min 970:-
Helkroppsmassage med aromatiska oljor 80 min 1040:-

20% rabatt till studenter och pensionärer, måndag-fredag 9-12.

Och du, visst vet du att du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss.