harforlangning-fortjockning-1

Hårförlängning / förtjockning

Hos oss på Xtreme Beauty jobbar vi med tre olika metoder av hårförlängning.

Vi jobbar främst med Hairtalk men också med keratin slingor  och Rinex (Glorios).

Hairtalk – Den mest skonsamma metoden

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat Fairtrade tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

Keratin förläning/förtjockning – Vi använder Keratin Vax för att göra hårförlängningar för att vi anser att det är en perfekt lösning vid hårförlängningar eftersom man kan även kombinera ihop olika färger och göra sling effekter utan att behöva slita ut på sitt egna hår tack vare att det är möjligt att sätta in slingorna styckvis.

Det leder även till att håret slits mindre, tack vare att man kan sprida på belastningen över hela huvudet, slinga för slinga.

Eftersom keratinvax är en naturlig substans som redan är närvarande i den mänskliga kroppen så är det inte skadligt. Även vid Insättning och uttagning är en hårförlängning med keratin en praktisk metod.
Vi fäster slingorna med hjälp av en värme tång som är ca 180 grader varm.
Man värmer keratin fästet så den blir mjuk och snurrar sedan in det runt slingan som den skall sättas in på. Hela processen kan ta mellan 1 timme till 3 timmar, beroende på hårets längd och antal slingor.
Vid uttagning av löshåret används det en special medel som får vaxet smula och ramla av, utan att skada ditt egna hår.

Glorious – En ny standard inom extensions!

När vi skapade varumärket Glorious fanns det bara ett mål, vi skulle skapa världens bästa extensions! Några saker var extra viktiga: Hårets kvalitet, fästtekniken och kundens upplevelse. Efter att ha testat olika tekniker och kvaliteter föll allt på plats i Augusti 2012 då vi bestämde oss för att lansera Glorious baserat på Rinex-tekniken. Fördelarna är många men de allra viktigaste är:

  • Säkerheten för kundens egna hår, med Rinex använder man inga kemikalier eller tejp och hårets fjällskikt tar minimal skada. Fästena har dessutom en skyddande hinna på insidan av fästena som gör tekniken extra skonsam i jämförelse med t.ex. microringar. Det ligger ett keratin lager i ringen som skyddar ditt hår mot nötning. Detta är en helt skonsam förläning med ett något dyrare hår.
  • Snabbheten för frisören, det går att applicera en hel hårförlängning på mindre än 1,5 timma och det tar maximalt 20 min att ta bort slingorna.
  • Det går att flytta upp fästen vilket gör det möjligt att återanvända slingorna flera gånger.

Hårkvaliteten var det allra viktigaste när vi valde leverantör och efter att ha besökt olika fabriker och pratat med ett flertal experter inom området valde vi att arbeta med en hårleverantör som garanterar en jämt och fantastiskt hög kvalitet. Håret är självklart 100% Virgin Remy Hair men vi valde dessutom leverantörens absolut bästa och dyraste kvalitet för att garanterat ha marknadens bästa råvara.

Priser

Vi erbjuder hårförlängning med keratinvax, rinex och hairtalk.

Kom in för en konsultation för exakt pris.