harforlangning-fortjockning-1

Hårförlängning / förtjockning

Hos oss på Xtreme Beauty jobbar vi med tre olika metoder av hårförlängning.

Vi jobbar främst med Hairtalk men också med keratinslingor och Rinex (Glorious).

Hairtalk – Den mest skonsamma metoden

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

Fantastiskt hår för hållbar styling

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat hår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

Keratinförlängning/förtjockning – Vi använder Keratin Vax för att göra hårförlängningar för att vi anser att det är en perfekt lösning vid hårförlängningar eftersom man kan även kombinera ihop olika färger och göra sling effekter utan att behöva slita ut på sitt egna hår tack vare att det är möjligt att sätta in slingorna styckvis.

Det leder även till att håret slits mindre, tack vare att man kan sprida på belastningen över hela huvudet, slinga för slinga.

Eftersom keratinvax är en naturlig substans som redan är närvarande i den mänskliga kroppen så är det inte skadligt. Även vid Insättning och uttagning är en hårförlängning med keratin en praktisk metod.
Vi fäster slingorna med hjälp av en värme tång som är ca 180 grader varm.
Man värmer keratin fästet så den blir mjuk och snurrar sedan in det runt slingan som den skall sättas in på. Hela processen kan ta mellan 1 timme till 3 timmar, beroende på hårets längd och antal slingor.
Vid uttagning av löshåret används det en special medel som får vaxet smula och ramla av, utan att skada ditt egna hår.

Priser

Boka kostnadsfri konsultation för exakt pris.
Vi erbjuder hårförlängning med rinex, keratinvax och hairtalk.

Kom in för en konsultation för exakt pris.