haltagningpiercing-1

Håltagning / piercing

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt?

Då har du kommit rätt. För det är precis vad vi på Xtreme Beauty gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst. Av extra hänsyn till barnen har vi utvecklat medicinsk dubbelhåltagning, för att det ska gå snabbare, utan att kompromissa med säkerheten.

Håltagnings­smycken för bästa läkning

De smycken som används när du tar hål i öronen med Blomdahl är inga vanliga öronhängen.  De är specialdesignade för att hjälpa till med läkningen, och för att du enkelt ska kunna byta till vanliga örhängen efter läkningsperioden.

När det kommer luft till det nytagna hålet i örat läker det bättre. Därför sitter Blomdahls lås alltid fast längst ut på stiftet och kapslar in spetsen. Låset går därmed inte att föra in på stiftet som på vanliga örhängen. På så sätt kommer det alltid luft till det nytagna hålet.

För att det nytagna hålet ska hållas luftigt och läka utan problem, är det viktigt att håltagningsörhängets stift är lagom långt. Men olika örsnibbar är olika tjocka. För lite kraftigare örsnibbar har Blomdahl därför håltagningsörhängen med extra långa stift.

Efter läkningsperioden kan du ta ut håltagningsörhängena och sätta i andra örhängen. Men huden som bildats är tunn och skör, och det tar upp till ett år innan hålen är helt läkta. Hålen har också en tendens att krympa. Blomdahls håltagningsörhängen är därför gjorda för att hålen ska bli en aning större i början och därmed inte skadas lika lätt när du byter örhängen.

Så fungerar medicinsk näs­håltagning

Sterila engångsprodukter
Håltagningen sker med ett sterilt håltagningssmycke som sitter i en steril engångshållare. Denna är specialdesignad för näsan och har mjuka, rundade former. De delar som du kommer i kontakt med kommer direkt ur den sterila förpackningen.

 

Håltagning / Piercing

Öra 1 hål 230:-
Öra 2 hål 380:-
Näsa 400:-

20% rabatt till studenter och pensionärer, måndag-fredag 9-12.